Het tropische eiland van Indonesië:

Bali

Bali vakanties

& rondreizen

Bali heeft behoorlijk wat opties als het gaat om een vakantie. Je kunt dit tropische eiland op verschillende manieren ontdekken! Er is voor ieder wat wils: voor families met (jonge) kinderen, avontuurlijke backpackers of rustzoekers.

Je kunt kiezen tussen een rondreis of een strandvakantie. Deze reis kun je boeken bij een reisorganisatie, waarbij alles voor je wordt geregeld. Een avontuurlijkere manier van reizen is wanneer je je rondreis zelf samenstelt en regelt. In dat geval boek je alles los, van het vliegticket tot de hotels en het vervoer. Bali is sowieso goed te combineren met andere Indonesische eilanden zoals Java, Lombok en Sumatra. Welke vakantie je ook kiest, je vindt veel informatie en inspiratie op onze website.

 

Georganiseerde rondreizen

Laat je liever alles regelen? Kies dan voor een georganiseerde rondreis door Bali. Bekijk hier een aantal opties.

Rondreis zoeken

Strandvakantie

Blijf je liever op één plek in Bali en wil je lekker ontspannen? Bali heeft prachtige stranden voor een heerlijke strandvakantie.

Strandvakantie zoeken

Zelf regelen (backpacken)

Wil jij je rondreis of strandvakantie Bali liever zelf regelen? Dat kan en is eigenlijk heel makkelijk. Zeker met onze tips!

Vakantie zelf regelen

Bali vakanties en reizen

Zonvakanties en rondreizen

Je kunt geen complete vakanties naar Bali boeken via onze website. Het is de bedoeling dat je je reis zelf regelt óf boekt via een reisorganisatie. Hieronder vind je diverse rondreizen, vakanties en reisroutes die wij voor jou hebben uitgezocht en vergeleken. De genoemde prijzen zijn indicatief.

Bali rondreizen

Rondreis Bali 2 weken: route langs rijstvelden en stranden

Een mooie rondreis maken door Bali? Bekijk deze route voor 2 weken waarbij je veel mooie plekken van het eiland ziet. Regel het makkelijk zelf!
Vanaf€855
0
Vakantie bekijken
reisroute bali 2 weken

Reisroute Bali voor 2 weken: natuur & strand

Heerlijke strandvakantie naar Bali boeken? Sanur is een populaire uitvalsbasis voor je vakantie. Regel het makkelijk zelf!
Vanaf€865
0
Vakantie bekijken
strandvakantie bali Sanur

Strandvakantie Sanur – Zelf regelen

Heerlijke strandvakantie naar Bali boeken? Sanur is een populaire uitvalsbasis voor je vakantie. Regel het makkelijk zelf!
Vanaf€785
0
Vakantie bekijken
In het hoogseizoen!
Sanur goedkoopste vakantie

Vakantie Sanur – Georganiseerde reis

Heerlijke strandvakantie naar Bali boeken? Sanur is een populaire uitvalsbasis voor je vakantie. Bekijk hier de goedkoopste pakketreizen.
Vanaf€1.400
0
Vakantie bekijken

Wanneer vertrek jij naar Bali?